Uw bedrijfsfilm op de website en:

Wist u dat…

35% van de bezoekers klikt op de film.

85% deze volledig bekijkt.

20% is de toename in aanvragen bij uw bedrijf.   

Hogere Score in Google! 

Google is gek op video, dit laten ze blijken door websites met video hoger te laten scoren, daarnaast toont Google videoresultaten op de eerste pagina bij zoekresultaten.                                                      

Een bedrijfsfilm laten maken

Een bedrijfsfilm laten maken is dé manier om je bedrijf online te presenteren aan je doelgroep. In een bedrijfsfilm of bedrijfsvideo laat je zien wat jouw bedrijf onderscheidt van de concurrentie. Je kunt direct met jouw klanten de dialoog aangaan, ze enthousiasmeren én overtuigen. Een bedrijfsfilm zegt zoveel meer…wist je bijvoorbeeld dat 70% van je doelgroep visueel ingesteld is en liever kijkt dan leest? Dus terwijl banners en advertenties hun doel missen, trekt een bedrijfsfilm meteen de aandacht!

Een bedrijfspromotie film op de website van de ondernemer is van groot belang, hiermee kan er in een vrij kort tijdsbestek ( een filmpje duurt 2 tot 5 min.) kennis van het bedrijf worden genomen, en de prijs…die valt enorm mee, wij maken uw film incl. alle kosten voor maar €495,- aangevuld met drone opnamen €695,- alléén drone opnamen €595,-         Compleet  gemonteerd en geleverd online via WeTransfer en geplaatst op You Tube, aflevertijd van de film max. 10 dagen. Natuurlijk heeft u het laatste woord in de montage van uw bedrijfsfilm.                                                                                                                              

Genoemde prijzen excl. btw.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bezoekers vonden ons via: Trouwvideo/ Videograaf/ Trouwdag filmen/Trouwfilm laten maken/ Trouwvideo laten maken/Videograaf gezocht/ Betaalbare trouwfilm/ Bruiloft filmen/ Videoreportages/ Bedrijfsfilm/Huwelijksvideo/ Trouwvideo/ Huwelijksfilm/ Bruidsfilm/ Bruidsvideo/Videograaf Trouwfilm/Videograaf Trouwvideo/