Trouwfilm / Trouwvideo laten maken

Een film van jullie trouwdag biedt bij uitstek de mogelijkheid om de trouwdag te herbeleven, je voelt weer de zenuwen op het moment dat je elkaar die dag voor het eerst ziet en je voelt opnieuw de emotie  bij het jawoord.

Een trouwdag filmen lijkt eenvoudig, het is slechts het vastleggen van de gebeurtenissen van die dag, dit kan dan ook iedereen (met een vaste hand) die in het bezit is van een videocamera? nee dus, laat jullie mooiste dag niet bederven door een slechte trouwfilm. Met professionele apparatuur wordt vanzelfsprekend een veel beter resultaat bereikt, bovendien is filmen meer dan alleen het registreren, dit vereist vakmanschap.

Vakman

Wat film ik wel en wat niet? vanuit welk standpunt film ik? wat wil ik over enkele ogenblikken gaan filmen? waar moet ik dan gaan staan zonder teveel op te vallen? hoe zorg ik dat alles goed verstaanbaar is? dit zijn enkele vragen waar de videograaf rekening mee moet houden, de professional weet hier vanuit zijn opleiding en ervaring goed mee om te gaan, de vakkundige cameraman heeft een uitstekend gevoel voor timing, met het filmen wordt er al rekening gehouden met wat er tijdens de montage moet gebeuren.

Sprankelende film

Montage maakt een film levendig en zorgt ervoor dat de film leuk blijft om naar te kijken, wanneer er goed is gemonteerd, lijkt het alsof er met meerdere camera’s gefilmd is. Veel beeldwisselingen tijdens de bruidsreportage  geven een vlotte, sprankelende film terwijl beelden die mooi samensmelten, gecombineerd met de juiste muziek, juist een warme en gevoelige film geven. De montage is dus erg bepalend voor het eindresultaat. Eén dag filmmateriaal betekent bij mij, omdat ik een optimaal eindresultaat wil realiseren,  meestal vijf dagen  montage (plm. 38 uur) en daarmee is de montage ook  mede prijsbepalend voor de totale trouwfilm. 

Tot slot nog even dit, om de ceremonie goed en volledig vast te kunnen leggen zijn  twee camera’s en professionele geluidsapparatuur absoluut noodzakelijk, neem met minder nooit genoegen, deze is bij ons altijd standaard  bij de  prijs inbegrepen.

Met vriendelijke groet, Ruud Knol.                                                                                

Bezoekers vonden ons op:  Trouwvideo/ Videograaf/ Trouwdag filmen/Trouwfilm laten maken/ Trouwvideo laten maken/Videograaf gezocht/ Betaalbare trouwfilm/ Bruiloft filmen/ Videoreportages/ Bedrijfsfilm/Huwelijksvideo/ Trouwvideo/ Huwelijksfilm/ Bruidsfilm/ Bruidsvideo/Videograaf Trouwfilm/Videograaf Trouwvideo/Videograaf Trouwfilm /Trouwvideograaf